sql
Tiang Lampu Ornament Double Orbitament Octagonal Pole
Tiang Lampu Ornament Double Orbitament Octagonal Pole
Tiang Lampu Ornament Double Orbitament Octagonal Pole
Hover to Zoom

Last Updated
07 Oct 2020
Country Origin
Indonesia
Minimum Order
1 Pieces

Specification of

Spesifikasi Pole Lampu Jalan Orbit Cantik Oragonal Ganda.

Spesifikasi Pole Lampu Jalan Orbit Cantik Oragonal Ganda.


Tiang lampu Ornament Double Octagonal PJU tiang lampu jalan.
PT. Mido Jaya Bersama nyiyapake kabeh sing sampeyan butuhake kalebu kabeh tiang dalan, tiang lampu jalan (tiang PJU), instalasi listrik / PLN, tiang CCTV, plang, tiang arah, tiang lampu lalu lintas, tiang lampu sorot lan tongkat petir.
Bekerjasama karo para pangembang properti, kontraktor, lan pamrentah Republik Indonesia, kalorone kutha lan wilayah sing butuh lampu jalan umum, PT Mido Jaya Bersama siyap ngasilake tiang lampu jalan kanthi skala gedhe lan cilik.
Sampeyan kudu ngakoni manawa isih ana akeh wilayah sing kondhisi lampu-lampu ing dalane isih kuwatir, mula PT. Mido Jaya Bersama, sing dadi produsen tiang PJU wiwit taun 1968, bertekad kanggo menehi kontribusi sing luwih apik tumrap kualitas lampu jalan, sing didhukung pamrentah pusat, kutha lan regional lan pangembang, ayo nggawe lingkungan sing luwih apik, aman lan luwih nyaman kanggo kepentingan umum.
Kanggo kepentingan umum sing luwih apik, kita PT. Mido Jaya Bersama bakal menehi rega istimewa.
Kutub PJU Octagonal Ganda Paraball
Pole Octagonal PJU kita rampung Galvanis Panas, saben jinis ing ndhuwur bisa dipesen kanthi dawa 6-13 meter.
H6, Kolom 4.5 ", Piring Dasar 30 X 30 cm, Ø 16 mm Armature
H7, Ø Kolom 4.5 ", Piring Dasar 30 X 30 cm, Ø 16 mm Armature
H8, Ø Kolom 5 ", Piring Dasar 30 X 30 cm, ‡ 19 mm armature
H9, Ø Kolom 5 ", Piring Dasar 30 X 30 cm, Ø 19 mm armature
H10, Kolom 5.5 ", Piring Dasar 30 X 30 cm, Ø 19 mm armature
H11, Ø Kolom 5.5 ", Piring Dasar 30 X 30 cm, Ø 19 mm armature
H12, Ø Kolom 6 ", Piring Dasar 40 X 40 cm, ‡ armature 22 mm
H13, Ø Kolom 6 ", Piring Dasar 40 X 40 cm, ‡ armature 22 mm
 
Rega Ornament Paraball Cahya Dawaneagonagonagonagonal
Rega tiang lampu jalan Ornament Double Octagonal
 : PANGGILAN

Regane Pola Cahaya Ornamen Paraball Ganda
 : PANGGILAN

Ulasan

/5
Ulasan
5
4
3
2
1

Foto dari Pembeli

Ulasan dari Pembeli

Filter
Semua
Dengan Foto
5
4
3
2
1
Telepon
Request a Quote
Produk Siap di Pesan
Rp 0
1
Ingin menghubungi kami?
Klik tombol dibawah
Logo IDT
Chatbot